Escaldes - La Seu d'Urgell


Parades

- Caldea (C. Josep Viladomat - costat Parc de la Mola) *

- Totes les parades  Autoritzades d’autobús del recorregut comprès entre C. Del Prat Gran, Av. Meritxell, Plaça de les Arcades, Av. Santa Coloma i Sant Julià de Lòria
 

- La Seu d'Urgell - Estació d'Autobusos

* Sortida i Final de línia


Informació i Reserves :


De dilluns a divendres de 09h a 13h i de 15h a 19h

Telèfons :

 (+376) 807 000 – Fax : (+376) 807 440

e-mail : info@montmantell.com

 

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

- Els passatgers han de portar obligat˛riament la documentaciˇ personal en regla.

- Els menors dĺedat no acompanyats per els seus tutors han de portar lĺautoritzaciˇ per viatjar de la Policia.

- Montmantell no es fa responsable de les diferŔncies horÓries produ´des per els retards en el pas fronterer i/o de circulaciˇ.

- Pas Fronterer: Retards per falta de documentaciˇ o per la no declaraciˇ personal de mercaderies subjectes a declaraciˇ, exclourÓ a l'empresa de qualsevol responsabilitat. No tindrem, en cap cas, l'obligaciˇ d'esperar la resoluciˇ de cap conflicte duaner.

- El viatger tÚ dret a transportar fins 25kg. d'equipatge (Art. 187 C. De la circulaciˇ).

- Fins a mitja hora abans de la sortida del bus, es permetran canvis abonant 5 euros sempre que siguin el mateix dia del trajecte i quan hi hagi places en el bus desitjat.

- L'equipatge no estÓ assegurat. La pŔrdua o deteriorament, sense declaraciˇ de valor prŔvia, determinarÓ l'obligaciˇ del transportista d'abonar, com a mÓxim, la quantitat de 12 Ç per Kg. de pes (Art. 3.2 del ROT, RD 1136/1997).

- ┌nicament s'admetran dues maletes per passatger.

- Existeix en el vehicle un llibre de reclamacions a disposiciˇ del p˙blic usuari.

- Per motiu d'avaries en ruta, o altres eventualitats, el viatger nomÚs tindrÓ dret a la continu´tat del viatge en un altre vehicle.

- El titular del bitllet de transport estÓ emparat per el ASSEGURANăA OBLIGATĎRIA DE VIATGERS.

- El transportista no es fa responsable de les despeses ocasionades per motiu de forša major, retencions de trÓnsit, accidents de circulaciˇ, fen˛mens naturals, problemes mecÓnics, etc..

- La pŔrdua del nostre servei per el retard en l'arribada d'un altre transport anterior, no provocarÓ cap tipus de reclamaciˇ ni d'indemnitzaciˇ.

- En les recollides a domicili, els clients deuran presentar-se a l'hora i en el lloc establerts. La no compareixenša del client en el punt de sortida no donarÓ lloc a cap tipus de reclamaciˇ ni d'indemnitzaciˇ.
- Per el millor funcionament del servei, el punt de recollida es realitzarà en un lloc amb bona accessibilitat * i visibilitat, per poder identificar i recollir al client correctament.
* Accessibilitat, per poder accedir i o girar (si cal)amb microbús o Mini bus
 

| |

Av. Santa Coloma entre 85 i 87 ľ cami particular Santa Coloma Principat d'Andorra
MyP